Dalarna imon

Ni är verkligen skit dåliga på att kommentera och det ska ni få fortsätta med nu för detta blir de sista inlägget på en vecka för jag åker till dalarna med min älskling och några från hans familj.

Igår så blev det askim med mamma och niklas och kan säga att solen stekte på en del den! Efter det var jag och mamma bjudna på mat men det blev inte att vi stannade så länge för vi var tvungna att åkte till axess akuten med min fot, kunde inte gå på den hela dagen och den blev bara svullnare och svullnare ( Ni som inte vet har jag blivit getingstucken) och tydligen lite allergisk fick jag reda på! Iallafall fick lite medicin där så att svullnaden skulle sjunka och nu när jag vaknade så är det bara lite lite kvar! :) ska snart till apoteket och hämta ut antibiotika så det blev nog frisk på nolltid!

Idag blir det aspen med min syster och hennes nu tre barn! :) lille Mileo ska såklart med, så jävla söt asså! skulle med vilja ha en liten bebis! älsklingen hänger också med så han kan bada med alex och fisken joel och mysa med mig ;).  sen efter bler de packning packning och packning, och sen sova hemma hos niklas eftersom vi redan åker vid 6-7 tiden  på morgonen imon.  

Så jag hoppas ni får det bra och tittar tillbaka när jag är hemma! :)


Jag på paprika för några dagar sen! :)

"Alla heter Malin i göteborg"

Ellerhur har det varit härligt väder i dag? Jag har försökt solat så mycket jag kan, Jag och Baby tog tåget upp till aspen i dag och var där några timmar, mysipys! Efter en stund begav vi oss hemåt och jag åkte och träffade linnea i stan och tog en fika. satte oss sedan vid kanalen och pratade men flyttade oss efter en stund eftersom de var något djur i busken bakom som prasslade. Jag hade tyvärr jävligt svårt att gå i dag eftersom jag har blivit geting stucken vid ankeln så allt där har svullnat upp så ser ut som jag har ett lår nere vid foten typ!  Efter kanalsittandet gick vi iallafall och träffade mike och på vägen dit kom de fram en man och frågade om jag hette Glen och jag svarade nej såklart men så frågade han om jag hette malin och jag blev helt förvånad och sa ja! då blelv han blev glad och förvånad och började sjunga; ALLA HETER MALIN I GÖTEBORG...  han hade väl tydligen träffat på många malin här.  Iallafall när vi hade träffat mike så gick vi och fikade på condeco igen men denna gången blev de bara något att dricka och när alla var klara och så, så skulle vi gå och på bordet brevid satt en kille och en tjej och killens öl står lite för nära kanten så såklart så välter jag ner den så allt rinner över tjejen! De ända killen säger är Nu förstörde hon min öl. snacka om otur! så nu luktar min fot öl, Duktigt Malin!


Bilderna från igår i aspen





Mulle

Dålig uppdattering? ja jag vet!! men man missar ju inte det fina vädret när de har kommit och besökt Göteborg! Igår blev de askim med mamma och niklas, Tog mitt första dopp (A)  Och i dag blev de aspen med niklas. Sara och niklas mamma :)  Där flög alla i vattnet samtidigt eler nja kanske inte, jag va segast att doppa mig(A)  sen åkte jag och baby in till stan och kollade efter en badboll till Dalarna som jag, baby, Sara och Niklas pappa åker till på måndag! Längtar!! :D 



Min lille älskling <3

Askim nästa!

Godmorgon solstrålar!
Kolla ut bara! är det intehelt underbart väder! Inte ett moln och solen bara steker! Idag ska jag, Mamma och Nikals till askim och vara där ett bra tag. Jag hoppas ni tar vara på denna underbara sommaren!  Jag måste säga att jag är glad att jag inte behöver jobba denna perioden då hade jag ju missat detta fina väder och inte hade inte fått någon sommarlovs känsla! Så jag är glad!


Aspen

Godkväll sötnosar, Idag har de ju bara varit strålande skönt väder så jag och baby åkte tiill aspen fast på lerum sidan, fick sola en liten stund iallafall och han fick badat, jag har bestämmt mig att jag ska ta mitt första dopp i mon! En riktigt mysig dag, eller de är ju klart att den var för var ju med min prins








 Nu ska jag ta och sova och imon blir de askim :) God natt och sov så gott

igår

Jag orkade inte skriva något inlägg igår så det får bli idag istället. Igår var jag med baby i stan och jag köpte mig ett par concerse som jag nog skalämna tillbaka.  Vi åt ¨på paprika och var uppe på kamratgården för att han skulle hämta sina fotbollsskor. Medans han åkte iväg för att träna så träffade jag linnea och vi fikade, Blev även skrämd av en liten flicka ¨på condeco så det blev att alla där inne fick höra mig skrika (A)  Träffade  sedan älksklingen igen och han skulle sova här, men la sig i en annan säng..... 







Nu måste jag skynda mig, för ska i väg och sen sola.  Puss

Bara en massa bilder på... Mig själv

Dagen började med att jag vaknade av att de var solsken men sedan när jag väl skulle bege mig ut, tror ni inte att de regnar då? de är ju bara så självklart! Mötte frida vid busshållplatsen och åkte in till stan, De skorna jag har velat ha ett bra tag nu har äntligen kommit in så imon blir de mina eftersom mina pengar inte hade kommit in på kontot. Träffade  sedan Linnea och vi fikade på Condeco för jag var jätte hungrig på grund av liten och tidig frukost. Efter stan åkte jag och Linnea hem till henne där vi kollade på videobloggar (fjortisar) haha! .. Sen har de inte hänt så mycket mer faktiskt.  ska nu ner och sätta mig i soffan och umgås lite med mamma :).








Dagens outfit då


Skinnjacka- Hm
Tunika- Vila
Jeans- Gina
Skor- Skopunkten

Svar på kommentar



Fråga: är skinnjackan från denna år? eller förra årets modell? Hur mkt kostade den? jätte tacksam för svar :)

Svar: Skinnjackan kommer från hms barnavdelning och från detta året den kostade undefär runt 300 kommer inte riktigt ihåg, var ett tag sen jag köpte den!

Malin förklarar sig

Som ni kanske har sett så har de inte kommit så mycket bilder de senaste för jag har ju varit sjuk och där har ni anledningen men jag ska försöka bli duktigare på att ta kort :) Eller de är inte de som är bekymret utan att lägga in alla dessa jävla bilder ^^  jag tycker bara de är så tråkigt att lägga in dem på datan xD  men här får ni en bild mamma tog på mig när jag ligger där i soffan helt utslagen med 39.6 graders feber! De är då man vill bli fotad, inte sant? :)


Mileo

Hur har er dag varit i dag? Min har faktiskt varit helt okej, jag har ju fått träffat lille plutten i dag! Fyy va längesen jag höll i en sådan liten lite bebis! 3 dagar gammal nu, stor kille snart ju ;). Haha nä önskar att han inte blir större eller jo lite till kanske annars kan han vara bebis hela sitt liv, för är de inte underbart med bebisar? fast de är väl lite tråkiga i början allt.





vilken musik smak har du?

min musik är  inte som alla andras alltid vilket jag tycker är super! Men jag måste bara säga kära läsare! Denna låten! jag smälter! Den är så underbar och bara sprudlar med sommarkänslor!  Så jag säger godmorgon med denna härliga låt!


Gravid! va?

Vilken chock jag fick när jag gick in på stina lee's blogg såg jag att hon är GRAVID!? ja och magen var ju riktigt stor! jag är säkert jätte efter med de här, och alla vet de säkert redan men fan va förvånad jag blev jag visste inte ens att hon hade en kille! desutom vet jag inte hur gammal hon är heller! haha så bra förjer jag de "stora" bloggarna! Men fan va kul! Jag vill med vara en ung mamma men barn får vänta några år till jag är ju trots allt bara 17 (A)

Välkommen Mileo!

Han är nu en dag gammal! och jag har inte fått träffa han bara för jag är sjuk! så jävla segt! men de ska bli riktigt kul när jag får det jag bara längtar!


Bebis bild kommer

Hej bebisar jag vet att min blogg är jätte tråkig!! jag ber om ursäckt! men man orkar inte så mycket när man har hög feber. men vet ni? den har faktiskt sänkts sig en del nu ligger lite under 38 nu! så är riktigt glad för det!  och lyssnar på några riktigt goa sommarlåtar just nu! De har ju såklart varit fint väder med när jag har legat inne, men får hoppas de blir fint nästa vecka! :)   Båda mina små pluttbästisar jobbar ju nu denna månaden! de känns ju lite trist faktiskt! 

Jag längtar efter utekvällen med frida som alltid är på sommaren :) , romantiska stunder med älskling, Stranden och havet och såklart grillkvällar, Träffa linneusen och alla andra kompisar som jag tyvärr inte träffat påett tag :/ och bebisen :)

lägger in en bild på bebisen senare :)


Grattis till min syster igen till tredje barnet!

Jag vet att ajg inte har skrivit på ett tag men jag ligger här hemma med 39.6 graders feber och skit ont i halsen!  Inte alls så kul, har inte orkar lyfta mig ur sängen just därför det inte har blivit några inlägg!  Legat nu i 2 dagar jag och börjar bli riktigt less på det! det finns inget bra på tv och de var varit underbart väder ute medans jag har fått legat inne under täcke och försökt äta, Jag som vill vara frisk på Midsommar men de kommer jag väl inte vara :(   jag hoppar ni har det bättre än mig! :)


Måste bara medela om att min syster födde lille Mileo i morse kvart i nio. men har inte fått träffa han men sätt kort :) han ser ut som en riktig pudding! längtar tills jag får träffa han!

Grattis syster! :)

Tja!  allt bra?  med mig är de ok har nyss varit ute och gått med frida och pratat av mig en hel del! idag är det min systers födelsedag, redan 27 år gammal :O! Stort! Firadet med gott gott :)  Var även på munkebäck i dag och pratade med rektorn och syo om att byta men jag vet inte, de verkar inte finnas några platser! men aldrig att jag kommer gå  på kunskap :(!! Den skolan är inget för mig! iallafall jag, mamma och frida åkte till limit förut där de va "vip" kväll alltså rea! så fick med mig hem ett linne som frida redan har fast i en annan färg (A)  jätte söt!  Sen har de inte hänt så mycket ska snart ta och lägga mig!

Syster (L)

Läggdags

Godnatt och sov så gott för det ska jag göra här brevid min prins :) (L)

Pasta och skinksås till middag

Hej babes!   Söndag idag och imon är det en ny vecka, en ny dag och min systers födelsedag! Hon fyller 27 år, hon börjar bli riktigt gammal :O, En rolig sak till är att hon har känningar om att hon kommer föda imon :)  hon väntar ju barn ohc ska få de på  onsdag, haha jag hoppas lille Mileo kommer imon!  JAg längtar efter att få hålla en liten plutt i famnen!  Kommer bli en riktigt rolig sommar med dem :). Mitt rum behöver en rejäl städning så det är det som står övert på att göra listan idag! Sen blir det att kolla på när Niklas lag spelar som tur är så står älsklingen med mig :) 

Just de jag! Måsta bara säga GRAAAAAAATTTIIIIIIIISSSSSSS till min älskling !



Varför kan inte jag bra sluta tänka ibland? Ibland önskar jag att man skulle kunna koppla bort tänkandet! Kunde inte jag vara få vara en känslolös-hjärtlös- hjärndöd brud som bara har något tjejigt i huvudet så som smink, silicon och blond hår

Lördag

Igår var jag med carro och vi åkte till allum där vi fick med oss en del hem, jag fick med mig en aprikos färgad blus, Rouge och ansiktsmask.  Käkade på pizzan här brevid och de skröt  om att zlatan hade varit där och ätit i veckan. Lite coolt att zlatan bara var några meter från mitt hus ^^,   Men i dag började dagen med att jag och carro gick ut på en powerwalk och sen blev de lite styrka för mig när jag kom hem, Duschade av migg snabbt och fixade mig så åkte jag och mamma till Tollered och kollade på när Joel spelade fotboll, det var nämligen cup  haha så söta är dem med de fick möta killar som var två år äldre så matchen slutade med att de förlorade 6-4 .  Nu ska jag  åka hem till baby får se vad som väntar.


Dagens outfit

Skinnjacka- Hm
Blus- Vila
Jeans- Rut..


Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Skolavslutning igår! Ett helt år har gått på kunskapsgymnasiet och de har varit både skratt, bråk och gråt.  Lärde känna en underbar person vid namn Linnea som jag nu spenderar mycket tid med. I början var vi inte så mycket med varandra eftersom jag gick i den andra klassen och har svårt att öppna mig för nya personer och vara mig själv. Vi åkte till egypten tillsammans och hade faktiskt riktigt kul när vi satt på balkongen och sjöng och skrek och åt mackor som din mamma hade packat ner, När du räddade mig från äcklen och tjaffsade mot han som bara kunde ordet Hora på svenska men  har även varit myket bråk med en person som alltid har stått mig nära, riktigt tråkigt att det blev som de blev, men glad att vi börjat vara mer med varandra för att du är en underbar person kom ihåg det!  













SOOOOMMMMMAAAAAARRLOOOOOOOV!!! :D


Mys @ Linneas

Har nyss kollat på stomp the yard men linnea sötnosen det var riktigt mysigt!  Den var riktigt bra måste jag säga :).   Just de ja! Idag hade vi ingen brännboll så när jag och frida nästan var framme ringer linnea och säger att vi inte har någon brännboll utan den var inställd, erkänn surt!..  Så vi gick till condeco och jag fick mig en muffin :)   nu är jag hemma hos linnea och ska sova här :)
 
Hur härligt ser inte de här ut`? ;)    Jag i Egypten
 

Malin hjärta Dans

Godmorgon babes, Idag är de onsdag och de betyder brännboll med ettorna och tvåorna och lärarna! Även om jag är sämst på brännboll så tycker jag att de är kul att vara med :p.  Sen ska jag vara med linnea hela dagen och sova hos henne :)..   vad ska man ha på sig när de är regnit och man ska spela brännboll? 

Har nyss kollat på några dans videos som vi gjorde i skolan även igår, kopplade in datan så vi hade de på storskärm i arenan med hög musik!  underbart med de sista dagarna i skolan asså! iallafall så efter dans videorna var jag tvungen att sätta på en go låt och dansa av mig även jag! Fyy vad jag älskar de! bara röra kroppen utan att veta vad man gör haha nej! men inte tänka utan bara röra sig i stora rörelser! jag längtar så till hösten när dansen börjar igen då ska jag börja i street  igen har jag bestämmt :) Dansen får mig att må bra, får mitt självförtroende att ligga på topp! Dans är underbart helt enkelt!


lektionen med musik


Baby <3

Fyyy vad glad jag är!

Efter jag och mamma hade varit på allum och köpt en ansikts sak så åkte jag och solade så jag är lite brun till skolavslutningen men just nu är jag bara röd som en tomat!   När jag väl kom hem loggade jag inte på min EDS där lärarna skriver in vad man får för resultat och jag fick G på mitt omprov i nationella skriftliga!  Så jävla glad va! :D  Nu hoppas jag bara att jag får G som slutbetyg..  Men de kändes som de lättade lite på de tunga hjärtat som har oroat sig för engelskan.  De var allt jag ville säga (A)


hur ska man göra när allt bara känns fel?

sista skoldagen i dag, är de inte underbart?  eller har bara en brännbollsmatch kvar och skolavslutningen. Idag blev det iallafall skola och vi visade upp vår fula film.   haha!  Det är riktigt svårt att spela skådelspelare haha


Mötte linnea vid centralen eller först hade jag sprungit i väg till condeco och köpt frukost till oss båda  (eller köpt och köpt)  mötte lillen iallafall och vi begav oss mot skolan. Hade media och Engelska sen åkte jag hem nästan ( de mellan skolan och hem är inte ens värt att nämna) ..   Eler jo träffade niklas..   Sitter här på min rumpa och har inte en aning om vad jag ska göra denna dag, höra med mamma om hon vill gå eller cykla till allum så får man lite träning med :)  Ett plus i kanten för mig :)


Jag på paprika igår.



Du komenterar aldrig och när du väl gör de är de inte spec snällt!

Stort grattis till min lillebror! (:

Tja sötnosar!  Dagen började med att jag vaknade upp hos min älskling och när jag väl skulle gå och fixa mig så upptäckte jag att jag hade glömt sminkväskan hemma och som tur var¨så var mamma ledig och kunde köra den hem till niklas (vi bor 10 min från varandra med bil typ). Jag började inte förän 20 över ett så hängde med älsklingen dit han skulle ha idrottsdag men tyvärr så kom han försent (A)  så vi åkte in till stan istället och han köpte en hel del den grisen!   vill med ha pengar och shoppa :(   åkte till skolan och kollade på några skräckfilmer som klassen hade spelat in och kan säga att en blev riktigt bra eller vi kollade bara på två men :p  imorgon är de vår tur att redovisa haha sen kommer den ut på bloggen !:)   Efter skolan åkte jag och linnea in till stan och käkade på paprika, kom nyss hem och ska snart iväg till pappa för min lillebror fyller år!:)


Borneo, Grattis lilleplutt som fyller 8 år i dag :)

Efter brar några få timmars sömn, osminkad och ofräsh

Helg

Söta linnea du behöver inte påminna mig om att de är dålig uppdattering haha jag vet de! och jag ber om ursäckt sötnosar :)..  I fredags blev de ju bio för mig och baby den va faktiskt bra! Rätt coolt att se den med 3D aldrig gjort tidigare mer än en gång på liseberg för många ur sedan.  Igår lördag var jag med älsklingen igen, min syster kom och åt middag, jag var film sugen så jag och syster åkte och hyrde film medans Niklas tog hand om barnen :)  så det blev mys med massa fett :p kollade även på Svergie-Danmark, Någon annan som gjorde?


Har lust att färga håret idag med ljusa slingor får se om mamma är på samma humör som jag :)  Nu ska jag plugga!  Puss

Me and my baby (L)




Just de jag! någon frågade vart min nya jacka kom ifrån! Den kommer från gina tricot och kostar 299 kr!  :)


Duktiga jag! :)

Varit ute på en power walk med frida runt kviberg och sen gick jag ut med hunden direkt efteråt, när jag väl kom hem körde jag ben, runpa, bröst och 200 situps,   Nu ska jag ta något och äta och sen dusha och fixa rummet och sen fixa mig, så blir de bio till i kväll. längtar! :)

Kort sväng till skolan

Idag var de ingen skola och inte imon heller! men endå så åkte jag och linnea till skolan för vi TRODDE att vi hade en eng lektion. men vi kom lika snabbt som vi gick. Jag åkte hem till min baby och vi gjorde oss en var sin hamburgare sedan åkte vi till stan för jag ville ha enn nytt naglack och träffade även min storebror inne på åhlens. Efter de skulle jag på möte för jobbet i sommar. de gick fort,hoppade på bussen hem och nu sitter jag här. ska snart ner och laga lite mat och sen förmodligen åka och kolla på min prins som hat match :)


Dagens.

Ser ut som jätte huvud och liten kropp, skyller på linnea som tog kortet lite överifrån haha



Dagens humör: Trött och glad
Dagens borde: Städa rummet och plugga!
Dagens frisyr: Rakt utsläppt med solglasögon som diadem
Dagens klädsel: Jeans, ett vitt linne och rosa jackan
Dagens planer: Gå på matchen
Dagens materiella vill ha:  PENGAR!
Dagens längtan: Till sommarlovet och värme!
Dagens fundering: Om vilken tid vi skulle ta spårvagnen, haha
Dagens beroende: Älskling!
Dagens tråkigaste: tjaffs
Dagens personer: Linnea, och älskling!
Dagens tidning: inte kollat i någon
Dagens låt: Whatever I like

Godmorgon

Godmorgon sötnosar jag tänkte börja denna torsdag med att visa vilken bio jag och älskling ska på imon!
Jag hoppas den är bra!
Jag både hatar och älskar skräckfilmer! Jag vill se dem för jag tycker de är kul att bli rädd men absolut inte ensam! Om jag bli för rädd måste jag bara kolla bort och iibland stänga av filmen men den sätts på lika fort den stängdes av! När jag väl har kollat på en skräckis så måste jag kolla på mågot som är roligt efteråt. Endå så envisas jag om att se skräckfilmer trotts att jag blir så skraj och filmen hänger med in i drömmen om den är riktigt bra.
 varför drar man till skräckfilmer?

Ny jacka



Här är då min nya sommar jacka! :)

Linneas Dag! <3

Vaknade upp med min älskling vid sidan om :) underbart! I skolan skulle vi bara hålla tal och de gick väl okej får jag väl säga. Efter Skolan åkte jag och linnea till stan när jag köpte mig en rosa jacka (ni får se senare) Jag och linneus åt kycklingpasta på condeco och linneus tog sig även en onyttig oboy men jag var duktig och drack vatten :).  Hängde sedan med Mike till frissan där han klippte sig.  och nu sitter jag hemma hos linnea och snart kommer gästerna för min sötnos fyller år i dag!  Så ett stort grattis till henne! :D

Jag fular mig!

Fy fan vilken otur!

Vet ni vad som hände precis?  jo jag var på toa och precis när jag hade spolat och toan höll på att spruta vatten, tror ni inte mitt armband öppnar och följer med kisset ner i avloppet!  Mitt älsklingsarmband som jag hade fått av mamma i påskpresent, så jävla surt asså!


Den hade ett sådant fäste, så kanske lätt att den åker av men endå!

Min Bara Min <3



Gamal bild.

Tycker Synd Om Dig!

Förlåt för dålig uppdattering. igår måndag började med en powerwalk efter de åkte jag in till stan med linnea och shoppade lite, En tröja jag länge letat efter kom in i affären igen.  Efter stan blev de skola i någon timme och sen träffade jag min prins i stan och vi åt och jag shoppade lite till.  Helt jävla underbart att träffa dig igen!   Dagen slutade med att jag sov över.     Idag har de bara varit skola och stan en liten stund. Träffade baby innan han skulle iväg på träning och nu snart ska jag hem till Carro för hennes bror har tagit studenten :)   Puss!

RSS 2.0