Åhh fy fan nu är jag helt slut

kom precis från duschen men innan duschandet så har jag ett hårt träningspass här hemma för mig själv, Fy vad mina ben skakade.. magen, armarna värkte, jaa tränade nog de mesta!  Slutade innan 2 i dag gött! Bakade bullar vid 8 i morse på jobbet, mindre gött! haha nä men jag gjorde inte så mycket eftersom köket inte är min bästa sida precis.  Jag och mamma åkte förbi stan så jag fick köpt mig en koft jag hade spanat in och så kom syster och barnen på besök men nu ska jag och mamma ta och mysa ner oss i soffan, Puss




Åhh vill med ha en liten bebis! längtar tills de är min tur att få en fast de dröjer några år till! :)



Jag och min bebis har 19 månader idag med men kommer inte träffas idag eftersom han ska på U2 :(...  Aja grattis till oss som inte ens är med varandra, Jiiipiie! ..


Varför känns de som att jag har förstört men jag har inte gjort ett skit?

Nu blir de även ett snabbt inlägg för ska snart hoppa isäng och sova,, Skulle helst vilja sova med min prins brevid för de är så mycket mysigare men vi kommer inte träffas på några dagar och känns inte alls som vi har varit mycket med varandra nu!  Idag blev de ju jobb som vanligt kollade på bolibompa och spelade fia med knuff! När jag kom hem fixade jag mig bara så åkte jag och Melanie till stan och fika, mys! de är sjukt vad vi är lika ändå! haha när man är med henne så känner man sig hemma så det är underbart! vi promenerade till sävedalen och köpte godis och satt och prata sen nu är jag hemma och inte gör ett skit :P   bloggen är trök och utan bilder med finns inte så mycket att ta kort på just nu men de kommer :)

Måndag

Idag fick jag sluta riktigt tidigt vid halv 1 typ! så mötte upp stina och vi gick hem till mig och poppade popcorn och satte på en film, käkade lite, klippte oss (Mamma som tog lite vid luggen) och pratat! Alltid lika mysigt! Nu snart kommer min prins och vi ska mysa ännu mer! Passar riktigt super när man är seg och trött och så är de så jävla underbart att vara med han med, hihi!


Godmorgon

Godmorgon!! Igår var jag inne och kollade efter jackan med då fanns den vara i 42 och den drunknade jag i så de blev ingen med de :(. Iallafall var ute och åt med Stina och hennes mamma och min mamma på en grekisk resturang de va riktigt gott och riktigt kul!   ni ska jag snart till jobbet! hörs senare :)

Jackan SKA bli min!

Denna jackan måste jag bara ha! men den finns ju inte i någon storlek kvar så testade en 40, haha! men ska tillbaka till stan i dag och se om den finns i 40 för då blir den min! helt förälskad är ja!  får bara sy till armarna lite så är den perfekt annars ;)


Bjuder på ett par bilder på mig och stina från igår!







Har inte så mycket att säga idag, inga speciella konstliga tankar som har snurrat runt där uppe i skallen eller iallafall inte vad jag kan nämna här ;)  Blev iallafall jobb som vanligt  segt kom inte från jobbet vid halv 7 tiden! åkte sedan till allum med syster och mamma och såg en snygg jacka som bara fanns i 44 är det inte underbart? de finns alltid bara kvar de storlekarna! Sug! Efter allum träffade jag Melanie, riktigt mysigt och skönt att få prata om allt  kan verkligen prata om allt mellan himmel och jord med henne! underbart med sånna människor! inte sant?


David Guetta Ft. Akon - Sexy Bitch

Grymt skön låt! lyssna och rör på höfterna!! Sexy!
 

"fin flicka"

Var tror ni jag gjorde i dag? joo jobba! svårt att gissa va? haha nä men de va inte länge jag fick vara där, underbart! när jag kom hem så va kära syster här med barnen så va med lilleplutten idag och busade med alex och joel när de hade åkt så åkte  kläderna av, haha nä kanske inte riktigt men för att ta de bilderna här under. Idag ska jag nog träffa stina igen!! Underbart sen blir det en härlig sexig dusch mer får ni inte veta ;)


PrinsessanStina

Allting snurrar runt, alla tankar, alla funderingar om hur det ska bli, men jag tar en dag i taget och låter de som ska hända får just hända!

jag vet ingenting just nu mer än att jag har en super vän som jag inte fattar att jag har varit mer med under denna tiden! de är just stina! Var med snutten idag och vi bakade, pratade och käkade lite och kollade på tv! kommer bli många dagar tillsammans med henne nu framöver tror ja och hoppas eftersom lillskiten flyttar ifrån mig! men måste bara säga fy vilka galna minnen vi har tillsammans! De är de bästa och de bästa är ju att de är våra galna minnen! 

De som är bra är att de känns som vi är så hilma lika! haha du är go!

usher- his mistakes



i miss it!!

Malin Sego på uppdattering

Idag var det jobb, like always! Efter jobbet åkte jag in till stan och väntade på linnea babe vi fikade på paprika och shoppade, jag blev till och med klar med min prins present! eller kanske köper något mer bara för han är så söt! :) jag fick även med mig ett par rosa skor  hem som ni ser i någon dagens outfit längre fram!  Vad tror ni händer imon? jo! jobb som vanligt! men jag tror jag får gå tidigare så de är soft!  Men vi hörs allesammans!


Dagens jobboutfit ;

Söndag

Kom för en stund sedan hem ifrån ifk matchen från gamla ullevi där jag kollade och jobbade med hanna babe! Det blev en hel del skratt! De gillar vi. Iallafall i dag färgade jag mitt hår, utväxt och bruna slingor som jag tyvärr inte tycker syns så mycket så får väl färga mer någon dag, tycker fortfarande de ser lika ljust ut eller jag vill ju ha de ljust men ändå mörkt, ah skit samma. här har ni resultatet iallafall!   imon blir de jobb! :(


Mileo en månad igår! :)

Igår kom syster plus barnen på besök! Jag, mamma, Alex och joel åkte och kollade på älsklingen när han spelade match! riktigt duktigt :).  Sen efter åkte vi hem och mös hos mig med massa gott gott efter en stund åkte syster och barnen hem, tyvärr! men fick iallafall några kort på den minsta!
 

Malin tjänar pengar på att sitta i en soffa och läsa vecko revyn!

Tja änglar!
Segt med ina bilder? joo jag vet! riktigt trist, men idag blev de iallafall jobb från 10:30-14:00 så jävla skönt att ha en sådan kort dag med få betalt för hela dagen! Idag på jobber gjorde jag ingenting eller jo läste min nya vecko revyn och pratade lite och åt lunch sen åkte jag hem, Känns de inte onödigt att åka dit eller?  men skönt att killarna är snälla där iallafall och låter mig gå tidigare men imon blir de nog värre då kommer jag nog sluta vid 4 som jag egentligen ska! ialalfall efter jobber åkte jag och frida till allum där jag fick med mig en ansiktsmask hem så hade ett litet mini spa här nyss med ansiktsmask då, Fotvård, rakning, iinpackning, klippning av håret, nopprade ögonbryr  ah och att varmt härligt bad! och nu ska jag iväg och hyra film! Vi hörs!


Bilder från falkenberg


huset

Jag vid havet tagit bilden från Linnea :)

Fixning på G


Strandbaren

uppdattering

Andra dagen på jobbet avklarat! Helvete vad segt de är. Vad har jag gjort i dag? jo Kollat på tv, Suttit i soffan, Läst tidningar. Läst papper, suttit ännu mer i soffan, ätit och suttit lite till i soffan och varit på toa och sen fick jag åkte hem två timmar tidigare! haha jävlar va jobbigt de är att jobba asså :P nä men jävligt lång tråkigt ska ta och köpa mig några tidningar tills imon och sitta och läsa dem 100 gånger om, Som tur är  att killen jag jobbar med låter mig gå tidigare och börja senare fast får pengar ändå! Underbart! :D  så imon börjar jag 10 istället för 8.  idag vet jag inte vad som händer längre. Skulle egentligen träffat niklas med vet inte hur de blir med de.. Ska iallafall fixa mig nu! Puss

Hemma igen

Igår kom jag hem från FalkENberg och överraskade älsklingen att stå vid tågstationen när han hoppade av :) Idag började sommarjobbet riktigt seg dag fick kolla på tv, läsa tidningar, åka till stan, gå till affären och bara sitta och lyssna typ och äta. men men blir nog inte så jobbigt att få ihop pengarna  :p   hör av mig någon annan dag  Puss


Falkingberg

Nu åker jag och linnea till falkingberg över helgen kommer hem på söndag! :)  Ha det underbart!

Så här blev mitt rum!




och så in till mitt "andra rum"  men märkte att bilden blev rätt sne, men så får de vara! men de är fortfarande inte helr klart här inne!

Över stolen ska en hylla upp och den saken man kan hänga saker på ska bort

också min byrå fick en ny plats

Godmorgon

Som ni kanske märkte blev det inget inlägg mer igår,. hade fult upp hela eftermiddagen och kvällen, Gick till allum för att vara duktigt och där hittade jag ett armband som fick följa med hem. Pappa kom och hämtade mig där och vi åkte till ikea och köpte en sak till mitt rum (håller på att göra om lite) ni får se bilder sen men tyvärr har jag nog inga bilder om hur de såg ut innan. Efter ikea åkte jag och pappa hem till han och käkade middag och sen hem till mig där han hjälpte mig med några saker och sen mot kvällen satte jag upp min nya sak. därför blev det inte såmycket skrivet igår, men idag blir de förhoppningsvis lite mer! vi hörs senare!

Flirting with Forty


Var det någon mer än jag och carro som kollade på denna underbara film igår?
Måste bara säga att det var riktigt bra, jag bara älskar hon blonda skådespelaren tyvärr vet jag inte namnet och när hon spelar mot robert, kan de bli bättre? måste bara säga att det var riktigt bra! robert är även med i lipstick jungel!

idag vaknar vi till britney spears!



Idag ska jag träffa kristin som kommer ner till göteborg! får se vad vi gör men vi hörs senare för nu ska jag hoppa in i duschen!

Dagens outfit




Tunika/blus- Bikbok
Shorts-  avklippta av jeans
Skor- Bianco


Träffade linnea som sagt i stan och vi gick där ett bra tag! Hittade ett par jeans. Ett linne, En väska, Ett par solglasögon och vanliga nödvändiga hårnålar. Och som vanligen blev det en baguett på paprika, Det är verkligen något som har fastnat för mig - Kyckling vitlöks baguett! Fyy va god den är!  sen nu är jag hemma ska nu ner och kolla på tv med mamma!

6 juli

Ny vecka, ny dag och sista veckan jag har ledigt för  nästa måndag börjar jag jobba! Lite segt faktiskt men jag hoppas det blir kul! Denna veckan känns redan uppbokad! haha Varje dag har jag något att göra plus så ska jag försöka få ordning på mitt rum! tiden räcker inte till ibland!  Idag ska jag träffa linnea iallafall! riktigt längesen så ska bli riktigt kul!  så vi hörs senare så kommer bilder och tänkte även lägga in en dagens outfit! Puss så länge


Föralltid du och ja!

Bilderna från dalarna


Första dagen                                                       Kvällsdopp

Fining



Och bollen är såklart alltid med!






Leka

jag




Jag och baby på ett högt berg

hemresan

Hemma från dalarna

Äntligen hemma! fast det har varit riktigt gött där uppe om man tar bort vissa stunder!. Lite varmt bara ooch rummet ska vi inte prata om fy va varmt det var att sova i den lilla stugan!.  Det kommer en massa bilder imon!

Puss på er!

RSS 2.0