Nu blir det bio.



Bio lördag. ha en bra lördags kväll !   Puss M

snook gör en glad!


Eller iallfall mig! 
bara att dra sig upp med en gång när man har ramlat ner. Livet är kort så lev på topp

just det ja, De blev krök hos mike igår, inte så många där.. men men  skit trött kom hem lite försent och gick upp tidigt, great!
Ska till solariet nu och fråga mamma om vi kan åka till allum en snabbis sen blir det plugg , På en lördag.. fattar ni!?  skit mycket att göra.  ikväll blir det bio med pojkvännen..   hörs senare .

27 februari

skolan blev kortare än vad jag trodde, slutade redan vid 10.00 så åkte in till stan med Linnea, Frida, Jenni, Alexandra och Robin. kollade runt i en hel del affärer och jag fyndade mig en väska för endast 49 kr, snacka om fynd!  tog en hamburgare på donken sen fortsattes shoopingen men inget för mig utan för de andra, måste bli lite mer shopping innan Egypten resan.

Det blir inget hos mike idag utan de blir imon istället så idag blir det en mysig hemma kväll med Linnea
Ha en trevlig fredagskväll, Puss hej
M



Torsdag.

Vaknade upp med min älskling vid min sidan, Mys!!    skola idag började klockan 10.00  sådana dagar gillar vi!  hade utvecklingssamtar, mindre uppskattat.   gick väl hyffsat bra, bara att börja plugga mer på engelskan så jag håller mitt G iallafall, haha!     blev en fika istan med mamma, linnea och hennes mamma  efter det strosade jag och linnea runt hittade ett par solglasögon till egypten och ett band som man har runt huvudet som sitter mitt på pannan typ,  känns som en indian eller något men bara så hett! =)    

imon blir de ett nytt försök hemma hos mike, får se som de blir något denna fredagen eller inte, försökt nu två helgar men har alltid kommit något i vägen, så nu hoppar jag verkligen att de blir något.
Frågan är bara vad jag ska ha på mig..  Hm!?

men vi hörs mer om de imon, ha en bra kväll puss hej.


Mjukis

Godafton!  idag blev det skola i två timmar 08.00-10.00 och gjorde inte ett skit så orkade inte klä på mig så slängde på mig min stora kofta och södriga jeans.    Efter skolan åkte jag och linnea och tränade, svettade som aldrig förr i dag tränade ben och rumpa och mina ben skakade till slut, Härligt!     nu sitter jag här med ett torn av läxor som måste göras så min dag blir läx dag, Kul!  förutom till kvällen då plutt kommer och nanar över! =)

älskling jeans som har gått sönder, Första tanke: VARFÖR JUST DESSA JEANS =( ..

Fettisdagen

Nu står det en 1.20 säng på mitt rum! jag är över nöjd och det är superskönt att äntligen få ha en stor säng! :D men ni får tyvärr inte såda denna skönhet än för rummet är inte färdigt och det är en hel del att göra men lovar att visa så fort det är klart!.  Nu sitter jag i skolan min och inte gör så mycket ska kollade igenom glosorna en snabbis innan engelskan.  Efter engelskan kommer syrran och hämtar mig så åker vi till mormor och käkar semlor =) 

En helg.

Blev inget i fredags så surt!  va istället med niklas och mös.  jag kollade på djävulen bär prada medans niklas gjorde mat.  En mys kväll blev det helt enkelt. han sov över och på lördagen blev det allum men niklas en snabbis  kollade på de skorna jag tänkt köpa men gjorde de inte igår heller så får åka in precis innan vi åker till egypten.    på kvällen kom lina ( från dalarna)  så det blev prat halv natten, mys!!   idag (söndag) blir det dans vid tre och sen hem till pappa och äta och sen hem och fixa mitt rum som ska göras om. jiippiie !



Säger du emot är du död, så hämta andan.

De gäller att skita i motgångarna inte gå igenom de inte tänka på dom.  visa inte känslor eller smärta det är bara töntigt, visa ingenting håll det för dig själv eller dela med en du vet lyssnar på dig.  Bry dig inte om små saker, skit i allt stå på dig och lev ditt liv.


En ny skönhet till rummet

Snart sovdags och jag har inte min plutt här, har inte träffat han på ett
par dagar nu, Sen i söndags och de är onsdagkväll.  Många verkar
ha svårt med de där med att sova ensamna när de har en kille.
så är de inte i detta fallet. jag har inte ont av att sova ensam, tycker nästan
de är skänt ibland när man inte behöver dela svett och dreggel med en annan.
Haha nu låter jag lite oromantisk, men jag ska inte säga att jag inte gillar
att sova med pojkvännen för då ljuger jag!  Det är super mys men tycker inte om
när de blir för ofta och gillar inte när det blir i min lilla säng och därför ska jag byta säng
med mamma!!  mitt rum blir mindre men min säng blir bara större.

Crazy in school.

Godmorgon klockan är snart nio och jag sitter i skolan och inte gör ett skit.  sitter och kollar på bilderna vi tog på lektionen i går i fotorummet. bjuder på ett par bilder längre ner.     igår hängde linnea med hem och vi somnade så fort vi kom hem. kollade på våra pogramm på nikelodien. sen somnade vi och sov några timmar. Linnea stack vid tre tiden och jag satte mig och kollade the city och gamla avsnitt av the hills.


Linnea och ja.

Crazy

Haha..

Jag, Robin och Linnea


Ny dag- Måndag- Skola

lovet är slut och skolan börjar igen. Buhu!  det börjas med gympa 09:30, vi ska gymma så det är faktiskt helt okej tycker jag =)  efterskolan hade jag och linnea planer att åka till gymmet får se hur de blir med den saken :)  .    Alla hjärtans dag slutade hemma så de blev inte något hos mike.   alla hjärtans dag blev inte alls som jag trodde så nu vill jag bara glömma att den var.   Igår (söndag) städade jag rummet och sen tog jag en promenad med carro och mulle ( min hund) , mys pys att prata med henne, riktiga allvarliga diskussioner ;).

Nu måste jag springa till bussen :)  ha de bra!

/MS

....


Ny jacka, Ny ceanceler och ny hårfärg

Godmorgon.
eller morgon är de inte längre. klockan börjar snart bli halv två och klockan två åker familjen + niklas till mormor och fikar
idag är de alla hjärtans dag och ska spendera den med niklas på dagen men den till kvällen kanske bara kanske
de blir lite fart hemma hos mike.  så får se hur kvällen slutar.

Ha en bra dag!



någon som söker en bra concealer, KÖP DEN!   jag älskar den redan!

fullmåne och danmark

Vaknade i natt av att månen lös upp hela rummet, fullmånen va i mitten av fönstret och jag hade verkligen inte kunnat sova bra på natten och bara drömde massa mardrömar. de va verkligen ingen natt för mig.    halv 8 var vi vid  hamnen och skulle ta båten till danmark och så blev det =)  spelade en massa   jag vann en hel del  80 kr tre gånger , 160 kr och 40 kr två gånger och 200 kr och massa 20 kr då men de räknas inte ;)  jag la ut en 50 lapp av mina pengar och kom hem med 173 kr, lite bättre iallafall ;).  jag brukar aldrig vinna annars ;).  nu är jag hemma iallafall och önskar att jag aldrig kom hem, jag vill bara bort några månader från denna värld just nu.     Snart åker jag och linnea till egypten iallafall och de kommer verkligen i rätt tid jag behöver det verkligen!.



Ensam och stark     .....     tillslut

Tisdag

Vaknade nyss med linnea brevid mig =)  Hon ligger fortfaranande och sover så får snart väcka henne.  Idag ska jag träffa kristin som jag inte har träffat på jätte länge så får se vad vi hittar på =)

Igår i allum hittade jag mina sommarskor ^^  som ska in handlas så fort jag har pengar till det.


Imon åker jag till Danmark med syster och joel och alex :D   längtar!

Buddha i alla rum

Hemma från dansen nu. Salsa lektionen gick super! =)   sitter här med färg i håret. Färgade bruna slingor i går men de blev för mörkt än önskat så nu sitter jag med blonda slingor i huvudet och hoppas på ett ljusare resultat :D    Efter färgningen ska jag till solariet sedan kommer älsklingen och ska få se på mitt städade rum som jag har sysslat med idag,  vill göra om i rummet igen ^^,   jag ska göra de snart men jag skulle vilja ännu mer med tror inte att mamma går med på de =(.     


 
En buddha måste jag inhandla till mitt rum!  Det är ett måste!

The unborn

Igår blev det bio med niklas, mike och linnea :D   mysigt det men en läskig film, men folket inne i bion försörde allt, pratade hela tiden och roppade OMG.  Efter bion åkte vi till linnea men innan de hämtade vi mikes hund. Hemma hos linnea somnade jag med en gång nästan och sov resten av tiden till morgonen.   Så idag började vi med frukost på donken , tjockisar xD     men jag ska köpa mig ett nytt gymkort så det ska bli en del träning innan sommaren! 

idag hoppas jag på att mamma är snäll och vill färga mitt hår!  det ser verkligen förjävligt ut! så ska fråga lite snällt om en stund. Sedan åker jag hem till Niklas och sover över där! =) 


kan inte ladda upp bilder :S   annars hade ni sätt vilken hårfärg jag vill  ha! =)  

Nyhet, Nyheet, NYHEEET

Nu är det bokat Jag, Mamma, Mammas kompis och LINNNNEEEEAAAA åker till egypten den 12 mars ! Fy fan va kul!  Åhh vad jag längtar och fy va kul vi kommer få! Att ha med min älsklings linnea är ju bara för kul :D    Först skulle älsklingen med men fick inte.   Men nu är de bestämmt   12 mars !!!! 





Linnea stumpan , du fick mig att bli glad igen efter att vara längst ner tog du mitt humör till topp. Du är en tjej alla vill vara vän med, En riktig jävla vän! har inte kännt dig mer än ett halv år men känns redan som vi har känt varandra i flera år. Vi har gråtit i varandras famnar. Jag gillar dig verkligen!   Jag hade svårt att öppna mig för dig, De har jag för alls. Men du gör mig verkligen glad!  vad hade kunskapsgymnasiet varit utan dig? ;)  och nu när vi byter blir den grå och trist!   du är min egna lilla sol!  Älskar dig Linnea    (L)


10 ringer klockan ut.

Är det inte underbart att känna att man bara har skola i två timmar från 08:00-10:00  och sen har hela dagen till för annat? Jo så känner jag, men eftersom jag inte mår så bra så blir det inte så mycket. Jag har suttit med samhälls läxan så den är klar. Ska kolla matten (matteprov  imon) och göra No läxan. jaa dagen kanske inte blev så perfekt som den kunde ha blivit ^^,    Vet ni vad jag ser just nu?   kollade precis ut och ser att de snöar,  Buhu!  jag vill ha sommar nu! orkar inte gå med vinter jacka längre!  Ge mig sommar nu !!! 

Idag ska jag entligen på sola! En månad sen sist och jag är vit som ett lakan!   


Godmorgon

Klockan är 07: 35 och jag är sjukt trött. Ska snart i väg till gympan. Vi ska ha klättring tror ja!   Innan det ska jag göra mig i ordning.  VI hörs senare =)   




/ M.S

RSS 2.0