Outfit


Snygg miiin, Den bjuder jag på xD

Tyvärr kom inte de nya skorna med på bilden..  de får helt enkelt synas någon annan gång.

Sjal- Hm
Jeansjacka- Hm
Tunika- Gina
Leggins- ??
Också skorna då.. Hm

Sista oboyen...

Igår gick min  mobil sönder, Vet inte vad som hände, hade inte tappat den eller något, Så nu har jag en ful gammal Nokia, haha.  Igår efter skolan tog jag och linnea en macka på condecco, Sedan blev de Ifk match för mig och Hanna (:  Träffade även min älskling som satt med oss hela matchen och även hjälpte till sen när vi skulle jobba.

Idag:
Skola 8:00- !0.00
Filma  in filmen
Träna
Plugga Matte
Försöka få några minuter i solen
Sova hos älskling.

Imon börjar jag 11:45, Göööt!


På condecco siste oboyen på ett tag nu, Snart sommar!!


Monday

Idag på idrotten var de Golf, Kanske inte min grej precis och kan förklaras med hur kort jag kom när alla kom 100 meter bort.  Efter idrotten åkte jag Linnea och Frida till stan och shoppade, Jag fick med mig två par sko hem. Efter skolan åkte jag och Linnea och tränade, och kan säga att de kändes i benen efter en stund på springbandet, Fast gick bara i dag då.  Snälla mamma kom och hämtade mig så blev det mat. Har suttit med silver schampo nu ett tag i håret efter som håret blev någon form av gult efter jag hade haft i spray blond i solen och nu tycker jag att de är alldeles för ljust, Har lust att lägga i lite bruna slingor men får se..    Just nu sitter jag och väntar på min prins som ska komma om en stund. Det blir mys! 


Linnea på idrotten                                                       Jag på condecco.


Ta tag i de innan de är över.

Hej. Nu har jag precis blivit klar med mitt idrottarbete som ska vara inne idag, Segt att ha inlämning på en söndag men tur har jag som min lilla älskling hjälpte mig. Idag har de inte hänt på mycket. Har varit på Dansen och sedan övningskört och kollade även platsen där jag ska jobba i sommar. Sedan blev de donken med pappa eftersom maten inte var klar hos dem och jag var tvungen att vara hemma i god tid för att sitta med arbetet. Nu snart ska jag packa tränings väskan men funderar om jag verkligen ska till gymmet i mon eller om jag ska ta en powerwalk när jag kommer hem, Nu börjar allvaret i gen efter förkyldningen, Inte borta helt men nu kan jag inte slappa längre. Inte långt kvar tills jag fyller år då jag får en digitalkamera som jag har väntat på nu i 100 år. Då blir de bilder gott folk, En massvis med bilder! så stå ut kära läsare (:

Nu ska jag ta och gå ner till mamma och ta ett äpple och mumsa på,  Ha det  bra imon är de en ny vecka och måndag, de säger vi blä till


Puss!


Hej änglar

Igår var det skola  som vandligt, Trodde vi började 8 men de va helt fel. Jag frida och linnea var vid skolan 8:00 men så fick vi reda på att vi började 10:15 så vi åkte till condecco och fikade.  Väl i skolan hade vi en rätt rolig media produktion men sedan var de ja engelska nationella, och kan ju säga att min text blev allt annat än bra, haha!   Efter skolan åkte jag och Linnea hem till Mike och handlade tills kvällen. sen släpade vi med all mat till mig för att vi skulle se när älsklingen spelade match, Rött kort hmm?!  kan ju diskuteras om de var värt de eller inte :P ..  Efter matchen åkte vi hem till Linnea och grillade korv med bröd och åt Taco chips Myspys! men fan va kallt de ska vara på kvällarna då.   





Glömde det helt.

Hej käsaste läsare, Nu sitter jag här med min älskling vid sidan.  Fast han ska snart hem, Buhu!  Idag efter skolan så tog jag frida och linnea spårvagnen till kviberg och gick ända hem. När jag och linnea väl kom hem åt vi och sen tog vi en fika på altanen min ^^,  Sen kom niklas och gjorde mig sällskap.  Vi har inte gjort så mycket... 

hade tänkt att lägga in en dagens outfit men de hade jag helt glömt av att ta kort¨på. imon är de nationella prov i engelska. De kommer gå skit rent ut sagt.  Ha en bra kväll  Puss
.

Många dagar i ett.

Just nu är jag med linnea men de här gör hon istället.


Jaa så här kul var jag att vara med ^^,   hahha nä jag hoppas inte de beror på det xD  Ska snart gå ner och ta min redbull jag köpte på väge hem från stan. Vi åkte till stan efter skolan och jag hittade lite saker. En vanlig svart bh, en skjal och ett par jeans óch de som var bra med jeansen var att de bara kostade 99 kr :O  jag kunde inte förstå det själv. Så hittade en storlek som kunde passa och tryckte mig ner i dem och de passade, Gallant! (:


Här är även min nya jeans jacka, En kort och liten denna gången.



Måndags;

Ifk Matchen med hanna och josefine ( hannas kompis)  Träffade även älskling och hans lag kompisar,,   men de va riktiggt kul även fast jag va lite sjuk och inte kunde en ända sång somde sjungde och hade ingen röst för att skrika haha. Efter matcehn jobbade vi. Plockade flaskor rätt skojj de med faktiskt trodde de skulle ta längre tid änvad de gjorde. Var en riktigt kul kväll (:


Måndagens outfit;


Cam

Dagens outfit för i dag blev i cam, Två timmars skola är inte mycket att göra sig  i ordning till.



Efter skolan åker jag och linnea till munkebäck och ska prata med rektorn (: hörs sen!

Älskling

Det blev inget inlägg igår efter matchen, Kommer skriva om de senare och lägga in lite bilder.




min plutt

Nu blir de Ifk match

hörs senare. Bilder kommer även (: Puss!

Märket har även älsklingen uppmålat stort på siin fondvägg, om de va intressant ;)


19 april 2009

klockan blir snart halv 11 och de är snart dags för mig att hoppa i säng och sova.  Idag har de inte hänt mycket alls. Har legat i soffan och kollat på Tv hela dagen typ. Snytit och och tagit nässpray, aah så såg min dag ut.  Imon blir det ingen skola heller, så blir en dag till att ligga i sängen förutom till kvällen då (:

Ni får sova så gott. God natt


Sjukling

Hej Alla sötnosar.   Jag ligger fortfarande här hemma och är snuvig som ett troll. De går ju inte över heller, Ont i huvudet och näsan bara rinner och ögonen bara hänger. Solen skiner ute och jag vill bara gå ut och lägga mig i solen, men icke!  Får bli frisk först. Tråkigt som fan är det om ni ville veta.   Hoppas det blir fint väder nästa helg :D  Nu ska jag tillbaka till soffan, Ha en bra söndag ! (:


Godmorgon

Ligger just nu i sängen med en trött älskling vid min sida.  Igår åkte vi in till stan och tog en glass och satte oss vid Poseidon efter de kollade vi lite i affärer testade jeans jackan på Gina i en jätte liten storlek och då blev den precis som jag ville ha den! Efter stan åkte vi Hem till Niklas och fick Grillat , Mums! (:  Vi gick på en promenad och träffade Carro en stund.  Sen blev det att vi hamnade hos mig och sov.


Göteborgs stad. ,

Planer för dagen är att se på en Fotbollsmatch med älskling i detta fina vädret.  Sen har vi inte bestämt oss vad som händer sen.  Men vi hörs senare. Ha en fin lördag (:

17 april 2009

Nu sitter jag här hemma medans alla klasskamrater är i skolan. Haar blivit sjuk har ont i halsen, i huvudet och snuvig. Underbart! Precis de man vill vara på en fredag ^^.

Dagens Sjuk outfit xD

Tänkte göra mer hål i dessa jeans i dag. Men tycker Hålet på knät ( som inte va önskat att vara där) Förstör en del. 

Snabbis.

Sitter just nu hemma i sängen och väntar på niklas.  vi hade bara en lektion i dag så efter skolan åkte jag och Linnea in till avenyn och tog oss en varm oboy. Sen har det inte hänt så mycket kom nyss från duschen så ska allt ta på mig lite kläder.  

Igår kom Niklas hem efter en vecka i Tyskland. Han kom hem utan hår!!  och jag som gillar killar med hår xD men de va snyggt! Vi träffades efter skolan och åkte hem till mig och köpte en pizza och mös i sängen. Sen åkte vi hem till honom och sov. 

Har tyvärr inga nya bilder men de kommer ska ni se.

Skolan.

Sitter i skolan nu.. klcokan är lite över nio och snart börjar andra lektionen, Efter lektionen ska jag hem och sova! (:  Helt underbart!  hörs sen

Jeans

Kom nyss hem från stan med linnea, Svinet som har fått pengar letar nu efter ett  par jeans, Haha vet inte hur många jenas hon testa i dag.
Varför kan det inte bara finnas sådana jeans som är perfekta med en gång? som man får underbart fina ben i och en snygg rumpa? Man bestämmer bara vilken färg man vill ha om man vill hade slitna eller inte. Och sen när man testar dem sitter de som en dröm, Inte förstora någonstans och inte försmå utan bara helt perfekta.. Hade det inte varit underbart?  men så är de inte så får sluta drömma.


Havet

I lördags åkte jag och träffade linnea i stan och vi åkte till Eriksberg.  jag fick "jag vill flytta" känslan. Så där skulle jag vilja bo om jag bodde i lägenhet, Fy va fint de är !
Efter vi hade suttit och prata en stund åkte vi in till Stan och fikade, Sen kan ni läsa resten på  En rumpvisare, En sångare, Två fulla, En fyllegybbe och första gången jag svimma.  (:

Från bryggan.


Linnea


Jag

Utsikt.


En rumpvisare, En sångare, Två fulla, En fyllegybbe och första gången jag svimma.

Godmorgon hönor.   Igår åkte jag, frida, Linnea och amanda till Jacob i vår skola, men stannade inte så länge. Vi åkte till stan och käkade på donken men kan säga att det hände en del innan vi kom hem till våra sängar haha. När vi skulle gå till bussen så träffade vi på 3 kvinnor i kanske 25 års åldern och en kille i ungefär samma ålder. Tjejerna bad oss att få honom att börja dansa. men dans var det inte precis han började med att vicka lite på höfterna och sen vände han sig om och drog ner byxorna och visade röven och i samma veva så välte bänken som han stod på så han föll bakot och slog i sin bara rumpa! haha fan va vi skratta.  Vi sa hejdå till amanda  så jag frida och linnea tog bussen till stan och på bussen var de en man i 30 års åldern som kom fram och började sjunga för oss. Hahaha fy va borta han var,han imiterade folk och sjung låten brörn gustavson sjung till carina berg.

När vi kom till donken blev vi bjudna på lite pommes xD

Efter Donken så gick vi till nils ericsson terminalen och bussen skulle komma 01:17 så va bara att vänta. Men blev roade av en fulle gubba som hade med sig sin hund. Han pratade snällt med oss tills Linnea sänger; GLÖM INTE ATT MATA HUNDEN!   Guu va arg han blev! haha  han ; VET DU VAD DE HÄR ÄR FÖR HUND?   EN BLANDRAS MELLAN EN SCHÄFER OCH EN VARG.  och jag har levt med hund ända sen jag var liten och bla bla bla. När han hade gått kom en kille som började roppa  ALLA HETER GLEN I GÖTEBORG  och frida hängde på ;D.    sen kom bussen och vi åkte hem och la oss och sov.


När jag vaknade i morse vid 10 så gick jag upp och drog upp rullgardinen och skulle öppna för att de var så instängt. ( Linnea sov över)  Men jag hann aldrig klart, Det svarta för ögonen och hörde ingenting  kände hur de började snurra och sen kom jag inte håg mer än när jag vaknade på golvet med en gång när jag hade landat av att linnea roppar MALIN!, Har aldrig svimmat innan men de är verkligen inget jag rekomenderar ;D

Bild från Condeco Linnea bjöd på en varm oboy (:


Glad påsk!

Idag är de ju påskafton men vi firade den igår. Jag fick ett armband. Påskägg och pengar (:. Nu ska jag och mamma hem till mormor och äta lite mat igen ;D. Efter maten ska jag träffa linnea och ska köpa min bikini som har kommit in på Hm nu! :D  letade efter den till egypten men men lite förälskad i den fortfarande sen jag såg den i katalogen. Ha en jätte bra påskafton!  Puss


Bik Bok


Saknar man bara inte sommaren ännu mer när man ser de här bilderna?    idag var de rikgtigt bra vår väder och jag var ute nästan hela dagen.  Imon ska de bli lika fint så ska sola och sen träffa linnea (:

Påskmiddag

Sitter just nu hemma hos min syster. Vid tre tiden åker vi till mormor och äter påskmiddag där, och barnen ska leta efter påskägg. Igår kväll kollade jag och syster på film Marlyn och mej eller vad den nu heter (:  Fyy va sorlig den var! Tårarna bara rann ner för kinderna. så i morse gick jag och syster en lång promenad med hennes hund uppe i skogen och fikade, myys!  Efter mormor ska jag nog bara vara hemma förmodligen. Behöver fixa till rummet, måla det och rensa och städa! så det kanske det blir i dag eller så.  men jag hör av mig senare.

Fick även höra en tråkig sak som gjort mig väldigt ledsen så får se om jag skriver något sen eller inte.

Niklas är fortfarande i tyskland...

Till Niklas



Fy vad jag saknar dig älskling. Kan du inte komma hem nu?  Jag vill ha dig här hos mig istället för att du är i tyskland. Du betyder verkligen så mycket för mig! Jag älskar dig obeskrivligt och jag saknar dig så jag dör. Det är jobbigt att inte få höra din röst de är jobbigt att inte få kyssa diina läppar och det är jobbigt att inte få vakna upp varje morgon brevid dig. Önskar att du aldrig hade åkt men en vecka måste man väl klara.. Men de är svårt när man saknar dig så mycket!  Jag är din förallid älskling <3

Godmorgon

jag har inte en aning om vad jag gör uppe så här tidigt, ´Men igår så var jag ju med Linnea och frida och vi va på allum och åt och kollade lite, hittade tre par trosor som jag inhandliade. Efter allum var vi ute lite en stund med carro och sen åkte vi hem till fridas kompis och var där en stund. Vi skulle ta bussen halv ett tillbaka och då kom inte den såklart så vi fick gå från brörndammen till allum och då står de att bussen ska komma 05:45, GREAT! så mamma fick komma och hämta oss. Har bilden från kvällen som jag lägger in senare (:  Puss


Alex och Frida

Alex, Jag, Frida och Linnea

Jag och Linnea

Mattias och Frida

Johan och alexandra

Jag, Linnea och Johan

Alex, Linnea, Jag och Mattias

Hos Linnea


Vaknade nyss upp hos Linnea. Kom hit sent i går kväll.  Igår blev det att säga heldå till niklas som ska vara borta en vecka nu i tyskland på träningsläger och cup.  Idag ska jag va med linnea och Frida men har inte en aining om vad vi ska hitta på än. Skulle egentligen vara barn vakt men så blev det inte., Tror jag!.  Får se vad dagen bjuder på. Ha en bra dag.


Bild från Egyten, längtar tillbaks!

Dagens outfit



Fransväska.




Åkte in till stan med Nicke i dag. Hittade ett par chinos för bara 74:50 svenska kronor! och en Frans väska (: Nu ska jag ut med carro och sen kommer niklas och hämtar mig, har inte en aning om vad vi ska hitta på. men men hörs säkert senare
Ha en bra dag alla söta läsare jag diggar er ^^,

De nya kläderna på:

Cosmo

Nu börjar klockan närma sig halv 10 och jag sitter här i min säng och har precis gjort klart arbeterna som jag hoppas är bra. De ska vara inskickade senast 23:59 så har fortfarande lite tid på mig att ändra och rätta till.

Igår satt jag och pluggade halv dagen eller tills kvällen då jag och Niklas åkte in till stan och skulle gå på bio. Strul med biljetter som vanligt, de är inte ovanligt när de är jag som har beställt antlingen fel nummer eller nu att de inte fanns kvar. Men fick iallafall två platsen rätt bra med. Vi kollade på Fast and Furious den var faktiskt riktigt bra. Efter de åkte vi hem och sov.
Idag har jag pluggat mest. Men även dansat och färgat håret, varit på hundjakt eftersom min systers hund stack så blev de för mig att springa ut och leta och jag hittade honom efter en stund, Tur det!  Sen har jag inte gjort så mycket mer.Ska fråga mamma snart om vi kan åka och köpa något gott på ICA. 


Bild från i Fredags (:

Fredag

Igår var det en lång skoldag. Efter skolan åkte jag och Linnea till stan och kikade lite, Jag letar efter en ny jeans jacka men hittar ingen som ser ut som jag vill ^^,  Vi gick till condeco och tog oss en varm oboy med masmellows i, DEe har jag aldrig testat förut men men de slank i faktiskt rätt gott (:   Sen begav vi oss mot gymmet och sen hem till var och sig. Träffade sedan niklas och vi skulle ta en fika i stan men alla café var fulla med människor så det blev donken.. 


En onsdag och en Torsdag

Igår på kvällen åkte jag och linnea till kungälv och kollade på mikes match, De va skojj! Först var de jätte skönt väder men sen när solen gick ner blev de en aning kallare. (tog en del bilder som jag inte har fått än !??)  Men dagen sllutade inte på bästa sätt, men jag mår inte dåligt för jag vet att jag inte ska för jag har inte gjort något fel!
Idag började vi kvart i 12 och hade matte och sen svenska men hoppade den lektionen och åkte till stan med linnea där jag hittade en tröja, söt att ha till sommaren till min kjol (:.   När jag väl kom hem satte jag mig med uppraget som ska vara klart tills söndag. 

Fick nyss ett sms av En kompis -  Diego som såg på någon "lapp" att jag hade fått sommar jobb!  inte säker om de stämmer men om de gör! fy vad glad jag är!  två sommar jobb nästan fixade då ! :D
 

Jag vet min kamera suger men ska förmodligen få en systemkamera i födelsedags present men vet inte om jag vill ha en eller inte, eller bara en bättre digitalkamera.


Halsduk - Hm
Jacka- Hm
(Ny) Tunika- Gina
Lackleggind- ?
Skor- Wedins

15 månader


Igår hade jag och niklas varit  tillsammans i 15 månader.men kunde inte logga in igår och skriva. 15 månader är rätt stort!

Jag är glad att det är niklas jag har delat alla dessa månader. Har varit mycke skratt och vi har gjort en hel del tillsammans!  men även så har det fnnits mycke bråk och till och med gjort så att det inte har varit vi...  Men nu är det vi igen och så ska vi inte tänka på den tiden då de var dåligt. Alla förhållande har motgångar då allt känns skit men förhållande har även framgångar då de känns som man svävar på moln.  Men allt jag ville säga var att jag älskar han så mycket och de kommer ingen kunna ta ifrån mig den känslan. Även hur mycket några snackar..
Jag skiter i det, jag lever i en dröm så snalla accepera det och låt mig vara glad iallafall.

RSS 2.0